Tigaki, Griekenland

Wil je relatief dicht in de buurt van Kos Stad verblijven? Zit je alleen niet te wachten op de drukte van de hoofdstad van Kos? Dan kun je wellicht het beste voor Tigaki kiezen. Dit is een gezellige en populaire badplaats op zo’n elf kilometer van Kos Stad. Dat de badplaats populair is, is elke zomer duidelijk waarneembaar. De hotels zitten volledig vol, op de boulevard is het altijd gezellig en op het strand is het relatief druk. Doordat deze badplaats vrij groot opgezet is, heb je echter niet het idee dat het heel druk is.
Wil je met je gehele gezin naar Kos toe? Dan is Tigaki een prima optie voor je. Bij deze badplaats vind je fraaie zandstranden, gezellige winkelstraatjes en gezellige barretjes/restaurants. Ook als je samen met je partner van een heerlijke vakantie op Kos wilt genieten, is Tigaki een prima verblijfsplaats.
In deze badplaats is voldoende te doen. Bij Tigaki Beach kun je bijvoorbeeld allerlei watersporten beoefenen. Je kunt op een opblaasband achter een boot aangesleurd worden en je kunt waterfietsen huren. In de stad zelf kun je lekker struinen door de smalle steegjes. Ook kun je in Tigaki een fiets huren, vanuit de stad fiets je zo naar Kos Stad toe.

Alle bezienswaardigheden Tigaki

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Tigaki? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Tigaki Hotels

Als je niet op de drukte van Kos Stad zit te wachten, zit je in Tigaki goed. Deze stad is vrij gezellig, maar voelt eigenlijk nooit super druk aan. Bovendien kun je in deze stad uit de nodige hotels kiezen. In de zomerperiode is het mogelijk om uit iets minder dan 30 hotels te kiezen. Dit gaat overigens niet alleen om echte hotels, maar ook om appartement complexen. Heb je interesse in een hotel in Tigaki? Stel dan vooraf je budget vast. De ervaring leert namelijk dat de prijzen voor een hotel in Tigaki behoorlijk uiteenlopen. Voor sommige hotels betaal je 75 euro per nacht, terwijl je voor andere hotels meer dan 200 euro moet betalen.

Bij het vergelijken van de hotels moet je heel goed naar de ligging kijken. Enkele hotels zijn direct aan de boulevard gelegen. Je loopt vanuit deze hotels zo het strand op. Bij andere hotels is de afstand echter een stuk groter. Zo zijn er meerdere luxe resorts die op een paar honderd meter van het strand afliggen. Wil je graag een all inclusive hotel boeken? Ook dat is mogelijk in Tigaki. Je kunt echter ook voor een hotel kiezen waarbij alleen ontbijt inbegrepen zit. Doordat het aanbod zo uitgebreid is, kun je in ieder geval een prima vergelijking maken.

Bekijk aanbiedingen voor Tigaki

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Tigaki

Tigaki beach

Eén van de mooiste zandstranden van heel Kos. Volgens veel toeristen is dat Tigaki Beach. Dit strand is behoorlijk groot, is erg breed en is op sommige plekken gemeubileerd. Dit betekent dat je een ligbed en parasol kunt huren.
Bij Tigaki Beach kun je ook allerlei watersporten beoefenen. Als je liever een verfrissende duik in de zee neemt, is dat bij Tigaki Beach ook goed mogelijk. Het water is hier lekker warm (in de zomer), is onwijs schoon en heeft een fraaie kleur.