Faciliteiten

Astir Odysseus Resort en Spa

Griekenland, Kos
4/5
Gelegen aan het mooie zandstrand in Tigaki, is het luxe 5-sterren hotel Astir Odysseus Resort en Spa. Het hotel beschikt over alles wat je nodig hebt voor een ideale vakantie vol ontspanning. Om te beginnen verblijf je hier op basis van all inclusive, zijn er kamers met een privézwembad en zijn er – ook voor de kids – voldoende activiteiten te ondernemen. Begin de dag met een heerlijke duik en relaxen aan het zwembad met een lekkere cocktail en sluit de dag vervolgens in stijl af met een lekker diner en een afwisselend avondprogramma vol entertainment. Zie jij een onbezorgde vakantie als deze al voor je? 
Astir Odysseus Resort en Spa is gelegen in Tigaki op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Astir Odysseus Resort en Spa’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Astir Odysseus Resort en Spa
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Astir Odysseus Resort en Spa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Astir Odysseus Resort en Spa is te boeken vanaf €789 via Prijsvrij.