Bestemmingen Kos

Heb je een bezoek aan Kos hoog op je verlanglijstje staan? Dan is het nu de hoogste tijd om deze wens in vervulling te laten gaan. Op Kos geniet je van prachtige landschappen, van heerlijk weer én van fraaie plaatsjes. Hieronder laten wij je graag in het kort alvast kennismaken met de mooiste plaatsen op Kos.
5/5
De grootste stad op het eiland Kos is Kos Stad. Deze stad is in het noordoosten van het eiland gelegen en heeft het nodige te bieden.
4.5/5
Aan de zuidkust van Kos is het gezellige plaatsje Kardamena te vinden. Met name in de afgelopen jaren is deze badplaats erg populair geworden.
4.5/5
Wil je relatief dicht in de buurt van Kos Stad verblijven? Zit je alleen niet te wachten op de drukte van de hoofdstad van Kos? Dan kun je wellicht het beste voor Tigaki kiezen.
4/5
Ben je op Kos op zoek naar een leuke, gezellige en bruisende badplaats? Tigaki en Kardamena zijn in dat geval prima opties om te bezoeken.
4/5
Wil je op Kos van een heerlijke vakantie genieten? In dat geval kun je uit heel veel hotels kiezen. En uit veel verschillende badplaatsen, zoals Mastichari, en Tigaki.
4/5
In het zuidwesten van Kos is de plaats Kefalos te vinden. Dit is niet alleen de naam van de plaats, maar ook van de baai. Deze baai is met populair onder windsurfers.
4.3/5
Lambi is een prachtige kustplaats dat bekend staat om de prachtige stranden, hotels en resorts. Voor een zonvakantie is Lambi daarom ideaal.
4/5
Het dorpje Antimachia heeft een mooie ligging in de bergen, aan de kust van Kos. Je kunt hier veel leuke accommodaties vinden voor je vakantie.

Bekijk alle bestemmingen op Kos

Benieuwd welke bestemming het meest geschikt is voor jouw vakantie naar Kos? Onderstaand vind je enkele populaire vakantiebestemmingen in Kos. Maak jouw keuze en bekijk direct de bezienswaardigheden, hotels en het weer per plaats.

Mooiste plaatsen op Kos

De mooiste plaatsen op Kos hebben we even voor je op een rijtje gezet:
  • Kos-Stad: Kos-Stad is toch wel het hoogtepunt qua steden op het Griekse eiland Kos. Deze stad is onwijs gezellig, beschikt over veel bezienswaardigheden en heeft een unieke historie. Deze unieke historie is aan veel bouwwerken goed terug te zien.
  • Kardamena: in het zuiden van Kos is de gezellige stad Kardamena te vinden. Deze stad is bruisend, heeft een perfecte ligging en beschikt over veel uitgaansgelegenheden.
  • Tigaki: op zo’n 11 kilometer afstand van Kos-Stad is de stad Tigaki te zien. Volgens velen is dit één van de mooiste plaatsen van heel het eiland. Dit is ook te danken aan de stranden die bij deze plaats te vinden zijn.
  • Mastichari: ben je gek op hoge golven in de zee? Dan ben je bij de badplaats Mastichari aan het juiste adres. Deze stad is in het zuidwesten van Kos gelegen en is vooral vanwege de hoge golven bekend. Aan gezelligheid ontbreekt het in deze stad zeker ook niet.