Bestemmingen Kos

Heb je een bezoek aan Kos hoog op je verlanglijstje staan? Dan is het nu de hoogste tijd om deze wens in vervulling te laten gaan. Op Kos geniet je van prachtige landschappen, van heerlijk weer én van fraaie plaatsjes. Hieronder laten wij je graag in het kort alvast kennismaken met de mooiste plaatsen op Kos.

Mooiste plaatsen op Kos

De mooiste plaatsen op Kos hebben we even voor je op een rijtje gezet:

  • Kos-Stad: Kos-Stad is toch wel het hoogtepunt qua steden op het Griekse eiland Kos. Deze stad is onwijs gezellig, beschikt over veel bezienswaardigheden en heeft een unieke historie. Deze unieke historie is aan veel bouwwerken goed terug te zien.

  • Kardamena: in het zuiden van Kos is de gezellige stad Kardamena te vinden. Deze stad is bruisend, heeft een perfecte ligging en beschikt over veel uitgaansgelegenheden.

  • Tigaki: op zo’n 11 kilometer afstand van Kos-Stad is de stad Tigaki te zien. Volgens velen is dit één van de mooiste plaatsen van heel het eiland. Dit is ook te danken aan de stranden die bij deze plaats te vinden zijn.

  • Mastichari: ben je gek op hoge golven in de zee? Dan ben je bij de badplaats Mastichari aan het juiste adres. Deze stad is in het zuidwesten van Kos gelegen en is vooral vanwege de hoge golven bekend. Aan gezelligheid ontbreekt het in deze stad zeker ook niet.