Vakantie Kos

Jaarlijks trekken heel veel Nederlanders naar de Griekse eilanden toe. Dit geldt echter niet alleen voor Nederlanders, maar ook voor bijvoorbeeld Duitse- en Engelse toeristen. Doordat het eiland zo populair is, is het advies om je vakantie naar Kos vroegtijdig te boeken. Des te vroeger je erbij bent, des te meer keuze je qua hotels hebt. Wist je overigens dat Kos één van de populairste Griekse eilanden is? Alleen de eilanden Kreta en Rhodos trekken jaarlijks nóg meer toeristen aan. Dit feit geeft des te meer aan dat Kos een heerlijk eiland is voor een vakantie. Ongeacht naar wat voor vakantie je op zoek bent.

Inspannende vakantie Kos

Wil je van een relatief inspannende vakantie genieten? Dat is op Kos prima mogelijk. Je kunt namelijk allerlei fiets- en wandeltochten over dit eiland maken. Daarnaast kun je ook tal van watersporten beoefenen. Mocht je liever van een zon-, zee- en strandvakantie genieten, is dit uiteraard ook mogelijk op Kos. Met name in de zomermaanden is het heerlijk weer, waardoor je elke dag op het strand door kunt brengen. Bijkomend voordeel is dat de zandstranden op Kos erg fraai zijn.
Populaire vakantie aanbieders
Tui
1. Tui
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9,1
4.55/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8,9
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,4
4.55/5
Boek vandaag jouw vakantie naar Kos
Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Vakantie naar Kos

Wil je graag een zon vakantie Griekenland boeken? Houd dan rekening met onderstaande aandachtspunten:
Wat voor accommodatie wil je hebben?
Gaat je voorkeur uit naar een hotel of heb je liever een appartement? Zoals hierboven al gesteld, kun je de accommodatie het beste zo vroeg mogelijk boeken.
Wanneer wil je naar Kos toe gaan?
Wil je dit in de warme zomermaanden doen? Of kies je voor het iets minder warme voor- of najaar?
Wat voor reis ga je boeken?
Wil je zelf de vluchten en het verblijf los boeken? Of ga je voor een pakketreis van één van de vele reisaanbieders? Voor beide valt iets te zeggen.
In welke plaats op Kos wil je verblijven?
Gaat je voorkeur uit naar het relatief drukke Kos Stad? Of geef je de voorkeur aan één van de kleinere (bad)plaatsen. Onder andere Kardamena, Tigaki, Mastichari, Marmari, Kefalos en Psalidi zijn aanraders.
Hoeveel geld wil je uitgeven?
Op Kos kun je het zo duur maken als je zelf maar wilt. Je kunt voor een luxe hotel kiezen, maar je kunt ook voor een pittoresker klein hotel kiezen. Tussen dergelijke hotels zit op Kos vrij veel prijsverschil. Ook de reisperiode is voor de uiteindelijke kosten van grote invloed.

Bekijk alle bestemmingen op Kos

Benieuwd welke bestemming het meest geschikt is voor jouw vakantie naar Kos? Onderstaand vind je enkele populaire vakantiebestemmingen in Kos. Maak jouw keuze en bekijk direct de bezienswaardigheden, hotels en het weer per plaats.

Kos allinclusive

Bij het boeken van een vakantie naar Kos kun je uit meerdere formules kiezen. Je kunt daarbij ook voor een allinclusive vakantie kiezen. Een vakantie waarbij je in principe alles in één keer boekt. De vluchten, het verblijf, de transfers en alle maaltijden + drankjes in het hotel. Je hebt hierdoor nergens omkijken naar en je hoeft overdag ook geen portemonnee op zak te hebben.
Mocht deze vakantieformule je voorkeur genieten, kun je bij meerdere reisaanbieders terecht. TUI, Sunweb, Corendon, Prijsvrij en VakantieDiscounter bieden allemaal allinclusive reizen naar Kos aan. Vergelijk deze reisaanbieders goed met elkaar en hak de knoop door. Veel plezier op vakantie in Kos.