Marmari, Griekenland

Wil je op Kos van een heerlijke vakantie genieten? In dat geval kun je uit heel veel hotels kiezen. En uit veel verschillende badplaatsen, zoals Mastichari, Tigaki en Kardamena. Een badplaats die met name in de afgelopen jaren populair geworden is, is Marmari. Deze badplaats is vrij klein en ligt op een afstand van zo’n 15 van Kos Stad.

Alle bezienswaardigheden Marmari

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Marmari? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Marmari Hotels

Vind je de omschrijving van Marmari erg leuk klinken? En wil je daarom een hotel in Marmari gaan boeken? Dan is ons advies om dit vroegtijdig te doen. Het aanbod van hotels is namelijk niet heel uitgebreid. Zéker niet in vergelijking met andere steden op Kos, zoals Kos Stad en Kardamena. In totaal kun je uit iets meer dan 10 hotels kiezen. Dit zijn over het algemeen hele luxe resorts/hotels. Hotels die een prachtig zwembad hebben, die van alle gemakken voorzien zijn en die een ideale ligging hebben. Opvallend hierbij is wel dat veel hotels vrij ver van het strand afliggen. Bij het uitkiezen van een hotel raden wij je daarom aan om goed naar de ligging te kijken.
Verder raden wij je aan om goed naar het prijskaartje te kijken. Aangezien de hotels in Marmari vrij luxe zijn, liggen de prijzen per nacht gemiddeld gezien vrij hoog. Je krijgt in deze hotels uiteraard wel veel waar voor je geld. De hotels zien er netjes uit, zijn van alle faciliteiten voorzien en bieden de gewenste service. Grote kans dat je tijdens je verblijf in een Marmari hotel volledig tot rust komt. Ook met dank aan de fraaie omgeving en het heerlijke weer.

Bekijk aanbiedingen voor Marmari

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Marmari

Tigaki Beach

Om meerdere redenen is het plaatsje Marmari uniek te noemen. De belangrijkste reden hiervoor is terug te vinden in het omliggende landschap. Bij deze badplaats vind je een geweldig zandstrand, waarbij het zandstrand omringd wordt duinen. Dit zijn relatief lage duinen waarin allerlei soorten bomen door de jaren heen gegroeid zijn. De combinatie van deze duinen en het witte zand is echt een lust voor het oog.
In en rondom dit plaatsje kun je prima tot rust komen. Het is geen al te groot plaatsje, waardoor de hoeveelheid toeristen relatief gezien meevalt. Doordat het strand vrij groot is, lig je op het strand ook niet hutjemutje.
Als je het strand van Marmari eenmaal gezien hebt, kun je ook naar Tigaki Beach toe gaan. De badplaatsen Marmari en Tigaki liggen namelijk nagenoeg tegen elkaar aan. Als je op het strand van Marmari staat, is het zelfs mogelijk om via het strand naar Tigaki te wandelen. Een aanrader, aangezien het plaatsje Tigaki ook een lust voor het oog is.
Bij het strand van Marmari vallen niet alleen de duinen op, maar ook het landschap achter de duinen. Achter de duinen zijn namelijk de zoutpannen van Alykes te zien. Als je in de winterperiode naar deze zoutpannen toe gaat, is de kans groot dat je flamingo’s spot. Tijdens de winterperiode trekken de flamingo’s naar deze zoutpannen toe om te overwinteren.