Vliegtickets Kos

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Griekenland, en specifiek dan het eiland Kos? Misschien weet je nog niet helemaal waar je op moet letten of hoe je dat het best plant. Op deze pagina leggen wij je uit wat je in gedachten moet houden voor het boeken. Wat zijn leuke badplaatsen waar je een vakantie kunt boeken op Kos? Er zijn grotere plaatsen waar je uit kunt kiezen zoals Kos stad, maar de kleinere dorpen van Kos zijn ook fijn voor een rustigere zonvakantie. Denk aan bijvoorbeeld Mastichari of Kamari. Je kunt ook een accommodatie zoeken die wat verder dan de plaatsen af ligt in de natuur.

Wil je een vakantie boeken op Kos? Dan kun je reizen per boot met de auto, maar uiteraard ligt het vliegtuig meer voor de hand. Je kunt vanuit Nederland gemakkelijk vliegen op het Griekse eiland Kos, met veel directe vluchten van bekende luchtvaartmaatschappijen zoals Transavia en KLM. Liever vliegen via een luchthaven in Duitsland of België? Dat is ook een optie. Vergelijk de mogelijkheden die je hebt voor vliegtickets naar Kos en boek de goedkoopste vakantie in een periode naar keuze. Vooral in de zomer zijn vakanties op Kos populair, maar je kunt ook kiezen voor een vakantie in het voor- of najaar.

Populaire vakantie aanbieders
Tui
1. Tui
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9,1
4.55/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8,9
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,4
4.55/5
Boek vandaag jouw vakantie naar Kos
Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Bekijk alle bestemmingen op Kos

Benieuwd welke bestemming het meest geschikt is voor jouw vakantie naar Kos? Onderstaand vind je enkele populaire vakantiebestemmingen in Kos. Maak jouw keuze en bekijk direct de bezienswaardigheden, hotels en het weer per plaats.