Psalidi, Griekenland

Op slechts een paar kilometer afstand van Kos Stad is de stad Psalidi te vinden. Deze stad is ook in het oosten van Kos gelegen en ligt pal aan het strand. Indien je voor een hotel in deze stad kiest, kies je voor luxe. Nagenoeg alle hotels zijn luxe, terwijl de plaats zelf ook erg luxe ingericht is.
Dit blijkt onder meer bij de boulevard. Dit kun je zien als de hoofdweg van Psalidi en is vrij lang. Langs de boulevard vind je allerlei beach bars, luxe hotels en aangename restaurants. Eigenlijk alle horecagelegenheden beschikken over luxe strandstoelen en luxe faciliteiten. Iets wat echt typerend is voor de plaats Psalidi.

Alle bezienswaardigheden Psalidi

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Psalidi? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Psalidi Hotels

Wil jij van de luxe en relatieve rust in Psalidi genieten? Dan kun je kiezen uit enkele luxe hotels in en rondom deze badplaats. De hotels die je hier kunt vinden, zijn echt van alle gemakken voorzien. In sommige van de hotels vind je zelfs complete bars en nachtclubs.

De gemiddelde nachtprijs in Psalidi ligt vrij hoog. Ook dit heeft weer te maken met de luxe van deze badplaats. Mocht je graag goedkoper willen overnachten, kies je beter voor één van de andere plaatsen op Kos.

Bekijk aanbiedingen voor Psalidi

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Psalidi

Psalidi beach

Wat ook uniek aan Psalidi is, is het strand. Je vindt bij deze badplaats namelijk geen zandstrand, maar een kiezelstrand. Dit kiezelstrand heeft bovendien een opvallende kleur, een soort van grijs. Als je vanaf het strand de zee inloopt, wordt de zee al snel behoorlijk diep. Met name onder snorkelaars is Psalidi een geliefde vakantie- en zwembestemming.