De leukste waterparken van Kos

Het Griekse eiland Kos is een populaire vakantiebestemming voor mensen met kinderen. Op Kos is er namelijk van alles te doen, met prachtige stranden en hoge temperaturen. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken in het zwembad of aan het strand, en voor de ouders zijn er ook genoeg leuke plaatsjes en bezienswaardigheden op het eiland.

Wil je tijdens je vakantie even een dagje weg van het hotel of resort? Als je reist met kinderen is het altijd een goed idee om een dagje naar een waterpark te gaan. De kinderen kunnen zich hier uren vermaken met waterglijbanen, stroomversnellingen en grote zwembaden. Voor de ouders zijn er comfortabele ligbedden met parasols, maar vaak ook restaurantjes en cafés. Hier kun je tussendoor even een drankje doen en tussen de middag lunchen.

Waterparken op Kos

Als je op zoek bent naar een waterpretpark op het eiland Kos, heb je meerdere goede opties. De twee grootste waterparken zijn Aquatica Water Park en Lido Water Park. Je kunt hier naar binnen met een kaartje en kunt hier dus een dagje naar toe gaan met de familie. Er zijn ook andere waterparken op het eiland, maar deze zijn verbonden aan een hotel of resort. Als je hier een vakantie boekt, kunnen de kinderen dus iedere dag genieten van de glijbanen en waterpret.

Hotels en resorts met waterpark

Wil je een vakantie boeken bij één van deze resorts met waterparken? Dan kun je kiezen uit verschillende opties. Ten eerste kun je kiezen voor Labranda Marine Aquapark en Kipriotis Aqualand. Deze resorts liggen in het noorden van het eiland. In het zuiden van Kos heb je ook nog Mitsis Water Park, wat ook een mooi resort is. Geen interesse in deze hotels en resorts? Dan kun je er ook voor kiezen om gewoon een dagje naar één van de twee grotere waterparken te gaan. Je kunt hiervoor online tickets regelen, maar je kunt deze ook bij de ingang kopen.