Faciliteiten

Atlantica Beach Resort Kos

Griekenland, Kos
4/5
Op de punt van de baai van Kardamena ligt Atlantica Beach Resort. Dit zorgt voor vele meters strand om je heen én een goed uitzicht vanaf je strandbedje. Door de witte huisjes in bungalow style waan je je in een typisch Grieks dorpje. Op het 'dorpsplein' ligt de taverne, waar je in de buitenlucht de lekkerste Griekse specialiteiten kunt proeven. Aan vermaak geen gebrek. De kids vermaken zich in de speeltuin, terwijl de actievelingen onder ons een uurtje sporten in de fitness, op de tennisbaan of op het volleybalveld. Na de sportieve inspanning is het tijd voor een verfrissend drankje. Zorgeloos genieten noemen ze dat..
Atlantica Beach Resort Kos is gelegen in Kardamena op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Atlantica Beach Resort Kos’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Atlantica Beach Resort Kos
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Atlantica Beach Resort Kos hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Atlantica Beach Resort Kos is te boeken vanaf €918 via Tui.
Het Atlantica Beach Resort Kos is te boeken vanaf €1000 via Vakantie Discounter.