Faciliteiten

TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort

Griekenland, Kos
5/5
Exclusief bij TUI en daar zijn we trots op. De ligging aan de mooie baai van Kardamena zorgt voor een indrukwekkend uitzicht op de Egeïsche zee en buureilanden Gyali en Nisyros. Romantisch dineren in een stijlvol restaurant, samen dobberen in het mooi aangelegde zwembad of een ontspannende duomassage, bij Atlantica Belvedere hebben ze het goed begrepen. Bij TUI BLUE For Two draait het immers om tijd voor jezelf én voor elkaar. En met nergens kinderen te bekennen, kom je helemaal tot rust. Bovendien is deze accommodatie uiterst geschikt voor een Workation. Hier kun je dankzij een comfortabel ingerichte werkplek heerlijk productief werken en tegelijkertijd vakantie vieren.
TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort is gelegen in Kardamena op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI BLUE Atlantica Belvedere Resort is te boeken vanaf €766 via Tui.