Faciliteiten

Kipriotis Maris Suites

Griekenland, Kos
4/5
Op zoek naar een luxe hotel met de kids? Bekijk het familievriendelijke 5-sterrenhotel Kipriotis Maris Suites in Psalidi op het Griekse Kos. Tijdens een vakantie in dit stijlvolle en moderne hotel zal niemand zich ook maar een moment vervelen. Je kan namelijk urenlang relaxen op een ligbedje, plezier hebben in het ruime zwembad, meedoen aan leuke activiteiten en vermaken de kinderen zich in de miniclub. Daarnaast kan je jezelf verwennen in de spa of een bezoek brengen aan de fitnessruimte. En in de avond kan je met het hele gezin genieten van onder andere livemuziek. Dat is pas het echte vakantiegevoel! Ga je mee vakantie vieren in Kipriotis Maris Suites?
Kipriotis Maris Suites is gelegen in Psalidi op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Kipriotis Maris Suites’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Kipriotis Maris Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Kipriotis Maris Suites hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Kipriotis Maris Suites is te boeken vanaf €636 via Prijsvrij.
Het Kipriotis Maris Suites is te boeken vanaf €734 via Vakantie Discounter.