Faciliteiten

Gaia Royal

Griekenland, Kos
4/5
In het 4-sterren Gaia Royal geniet je met het hele gezin van een heerlijke vakantie. Dankzij de perfecte locatie direct aan het strand van Mastichari kun je elke dag weer relaxen op het strand en een verfrissende duik in de zee nemen. Blijf je liever in het hotel, dan is er van alles te beleven! Vooral de kinderen zullen zich geen moment vervelen dankzij een miniclub, kleine kinderboerderij en een zwembad met een waterglijbaantje. De sportievelingen kunnen gezellig een potje minigolfen, een balletje slaan op de tennisbaan en fit blijven in de fitnessruimte. Het dorpachtige Gaia Royal is perfect voor families die op zoek zijn naar een fijne vakantie op het mooie Griekse eiland Kos. Hebben jij en de kids de koffers al ingepakt?
Gaia Royal is gelegen in Mastichari op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Gaia Royal’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Gaia Royal
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Gaia Royal hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Gaia Royal is te boeken vanaf €638 via Prijsvrij.