Deze stranden zijn het populairst op Kos

Breng jij tijdens je zomervakantie graag veel tijd op het strand door? Dan zit je op het eiland Kos goed. Op dit eiland vind je veel prachtige stranden, waarvan onderstaande stranden de populairste zijn.

Agios Stefanos Beach

Dit is niet zomaar een strand, maar is een strand met een prachtig uitzicht. Als je op dit strand ligt of zit, kijk je zo uit over de ruïne van een oude basiliek. Dit strand bevindt zich ten zuidwesten van Kos-Stad, in de baai van Kefalos.

Limnionas

Geef je de voorkeur aan een klein en rustig strand? Dan kom je al snel bij het Limnionas strand uit. Dit strand is klein, is charmant en is bij toeristen in trek. Naar dit strand trekken vooral oudere mensen toe; je hoeft dus niet bang te zijn voor veel schreeuwende kinderen op het strand.

Kamari

Het lange en brede strand Kamari is één van de favorieten van veel vakantiegangers. Je kunt op dit strand heerlijk wandelen, tot rust komen en genieten van de gezellige promenade. Tijdens een stranddagje is het heerlijk om op deze promenade een rondje te lopen of een terrasje te pakken.

Paradise Beach

In het zuidelijkste puntje van het eiland is Paradise Beach te vinden. Eén van de mooiste stranden van heel Griekenland. Je kunt hier prachtig snorkelen, aangezien het water azuurblauw is. Het water is bij dit strand ondiep, waardoor dit strand zich prima leent voor gezinnen met jongere kinderen. Dit strand is wel relatief druk.