Duiken op Kos? Hier onze tips!

Wil je duiken op Kos? Dan hebben wij hier een aantal tips voor je! Kos is een prachtige bestemming om te duiken, met veel mooie plekken om te zien. Er zijn allerlei soorten duiken mogelijk, van wrakduiken tot diepzeeduiken. In dit blog post geven we je graag wat meer informatie over de mogelijkheden en laten we je zien hoe je het beste kunt duiken op Kos!

Kos is een mooie bestemming voor duikers van alle niveaus. Er zijn verschillende soorten duiken mogelijk, dus er is voor iedereen wel wat wils. Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent, op Kos kan je altijd wel een mooie duik vinden!

Wrakduiken Kos

Wrakduiken is erg populair op Kos. Er zijn verschillende wrakken te bezoeken, van oude vissersboten tot militaire schepen. Het is erg interessant om deze wrakken te verkennen en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Populaire plekken voor wrakduiken zijn het wrak van de Hermes en het wrak van de Olvia.

Hermes

Het Hermes is een oud vrachtschip dat in 1988 is gezonken. Het ligt op een diepte van 25 meter en is daardoor erg geschikt voor beginnende duikers.

Olvia

Het Olivia is een oud militair schip dat in 2001 is gezonken. Het ligt op een diepte van 35 meter en is daardoor geschikt voor ervaren duikers.

Diepzeeduiken

Diepzeeduiken is ook mogelijk op Kos. Er zijn verschillende plekken waar je kunt duiken, met prachtig uitzicht over de diepe zee. Het is een unieke ervaring om deze plekken te bezoeken en je kunt er onderwater verschillende soorten vissen en planten zien.

Kom jij binnenkort ook duiken op Kos? Wij hopen dat je een fijne tijd zult hebben en dat je mooie herinneringen aan deze bestemming zult hebben!