Faciliteiten

Palladium

Griekenland, Kos
4/5
Wil jij dit jaar op vakantie naar Marmari en ben je op zoek naar een gezellig plekje? Verblijf dan in het 3-sterrenhotel Palladium, nabij het zandstrand. Hier kun je de hele dag genieten van de warme zonnestralen. Begin je dagen met een lekker ontbijtbuffet, wandel vervolgens richting het centrum of ontdek het mooie Kos met de auto. Of blijf in het hotel en luier op een ligbedje rondom het zwembad. En in de avond wordt er animatie verzorgd zoals Griekse livemuziek of traditionele dansoptredens. Met een drankje in de hand zijn dit de ideale avonden om de dagen af te sluiten. Dus bekijk alvast onze prijzen naar het Palladium hotel en kom een gezellige vakantie vieren in Griekenland!
Palladium is gelegen in Marmari op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Palladium’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Palladium
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Palladium hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Palladium is te boeken vanaf €614 via Prijsvrij.