Faciliteiten

Atlantis

Griekenland, Kos
4/5
Het 4-sterrenhotel Atlantis in Lambi is één van onze favoriete hotels op het Griekse eiland Kos. Dit hotel is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie samen met hun partner of het hele gezin. Het hotel ligt direct aan het zand-/kiezelstrand waar je heerlijk kan genieten van de warme zonnestralen. Ook zijn er 2 mooie zwembaden aanwezig bij het complex en is er voor de kinderen van alles te beleven. Vanuit het hotel kan je ook gemakkelijk een bezoek brengen aan Kos-Stad met vele winkels en restaurants. Hotel Atlantis biedt een heerlijke combinatie tussen stad en strand. Geniet van een heerlijke vakantie in Lambi en ontdek het antieke verleden van Kos-stad. 
Atlantis is gelegen in Lambi op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Atlantis’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Atlantis
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Atlantis hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Atlantis is te boeken vanaf €606 via Prijsvrij.