Faciliteiten

Peridis Family Resort

Griekenland, Kos
4/5
Peridis Family Resort is een kleinschalig 5-sterrencomplex in de buurt van het strand van Kos-stad. Dit familievriendelijke hotel is perfect voor families en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen en plezierige vakantie. Ook al zijn er vele voorzieningen voor de kinderen, je vindt er bijvoorbeeld een zonneterras, op het dak van de zwembadbar, met jacuzzi en een café gedeelte voor alleen volwassenen. En wat is er dan te doen voor de kinderen? Nou, naast een kinderbadje is er ook een leuk speeltuin met glijbaantjes en schommels, een indoorspeelplaats met onder andere een ballenbak en kunnen ze zich vermaken in de kidsclub. Kortom, tijdens een vakantie naar Peridis Family Resort zal niemand zich ook maar een moment vervelen! Wie gaat er mee op avontuur?
Peridis Family Resort is gelegen in Kos stad op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Peridis Family Resort’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Peridis Family Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Peridis Family Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Peridis Family Resort is te boeken vanaf €675 via Vakantie Discounter.
Het Peridis Family Resort is te boeken vanaf €755 via Tui.
Het Peridis Family Resort is te boeken vanaf €806 via Prijsvrij.