Imperial

Griekenland, Kos
3/5
Imperial is een aangenaam complex met een ongedwongen en plezierige sfeer. De familie Stamatiadis ontvangt je met open armen. Naast het mooi aangelegde zwembad nip je tevreden aan je glas. Kun je je inhouden om meteen een duik te nemen? De locatie van Imperial is fantastisch je bent slechts een paar stappen verwijderd van de bruisende 'Kanari street', de hoofdstraat van Kos stad. De hotelkamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Bij behoefte aan iets meer ruimte, kies je voor een appartement. Deze hebben een meer traditionele inrichting, maar zijn net als de hotelkamers altijd brandschoon. Klinkt goed toch? Niet voor niets keren vele gasten hier jaarlijks weer met plezier terug.
Imperial is gelegen in Kos stad op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Imperial’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Imperial
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Imperial hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Imperial is te boeken vanaf €488 via Tui.
Het Imperial is te boeken vanaf €569 via Prijsvrij.