Faciliteiten

TUI SUNEO Atlantica Thalassa

Griekenland, Kos
3/5
Als zon, lekker eten, vriendelijk personeel en goede animatie hoog op je wensenlijstje staan, is TUI SUNEO Atlantica Thalassa een schot in de roos. Dit 4 sterrenhotel ligt vlakbij het strand van Lambi en is het adres voor een gewoon goede All Inclusive vakantie. Met kuilen graven in het zand, met de taxi naar Kos stad en afkoelen in het zwembad als favoriete tijdsbesteding. En heb je zin in een spannende interland, dan is er altijd plek in de selectie van de internationale SUNEO hosts. Met Flingo, Kubb, zwembadspelletjes en reuze gezelschapsspelen is er altijd iets doen. Bij het avondeten likt iedereen zijn vingers af. Voor de kleintjes staan gerechten als gewoon goede pasta op het menu. Met showcooking bereiden de koks waar je bijstaat gerechten uit alle windstreken. En met kleurrijke, modern ingerichte kamers straalt de zon zelfs ’s nachts op je kamer.
TUI SUNEO Atlantica Thalassa is gelegen in Kos stad Lambi op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI SUNEO Atlantica Thalassa’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI SUNEO Atlantica Thalassa
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI SUNEO Atlantica Thalassa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI SUNEO Atlantica Thalassa is te boeken vanaf €818 via Tui.