Faciliteiten

TIME TO SMILE Artemis

Griekenland, Kos
4/5
Op zoek naar een appartement met het comfort van thuis? Bij ons TIME TO SMILE concept zijn comfortabele en extra lange bedden en een goed ontbijt gegarandeerd. Vanuit je bed ruik je de geur van vers afgebakken broodjes en net gezette koffie. TIME TO SMILE Artemis ligt aan het Lambi strand, dus dat betekent slechts een paar stappen verwijderd van een zonnige dag aan de Egeïsche zee. Bij de beach bar kun je terecht voor een frisse versnapering of stevige lunch. Wil je iets meer van Kos zien? Dan volg je de tips op van de Nederlandse host, zodat je dat leuke marktje of mooie uitzichtpunt vindt. Ga er lekker op de fiets naartoe, deze zijn immers inbegrepen tijdens je verblijf in Artemis.
TIME TO SMILE Artemis is gelegen in Kos stad Lambi op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TIME TO SMILE Artemis’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TIME TO SMILE Artemis
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TIME TO SMILE Artemis hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TIME TO SMILE Artemis is te boeken vanaf €573 via Tui.
Het TIME TO SMILE Artemis is te boeken vanaf €637 via Vakantie Discounter.