Faciliteiten

White Rock of Kos

Griekenland, Kos
4/5
Gelegen op het hoogste punt in Kefalos, met een fantastisch uitzicht over zee, vind je het luxe adults only 5-sterrenhotel White Rock of Kos. Met hele comfortabele suites, een heerlijk infinityzwembad met zonneterras, en een uitstekend restaurant wil jij dit hotel tijdens je vakantie niet meer verlaten. Daarnaast heb je ook nog een prachtig spacenter waar je urenlang kan relaxen. Wat dacht je van een paar minuutjes in de sauna, languit in de jacuzzi of een fijne ontspanningsmassage? Als je liever actief bezig bent, breng dan een bezoek aan de fitnessruimte en speel een potje tennis. Tijdens een vakantie in White Rock of Kos is aan alles gedacht. Geniet er maar van!
White Rock of Kos is gelegen in Kefalos op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘White Rock of Kos’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor White Rock of Kos
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het White Rock of Kos hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het White Rock of Kos is te boeken vanaf €813 via Vakantie Discounter.
Het White Rock of Kos is te boeken vanaf €1195 via Prijsvrij.