Faciliteiten

Lagas Aegean Village

Griekenland, Kos
4/5
Het prettige 4-sterrenhotel Lagas Aegean Village ligt aan de zee van Kardamena, op het fantastische Kos. Hier beleven de kinderen en ook de volwassenen elke dag weer veel plezier. De kinderen spelen urenlang in de kidsclub en jij kunt ondertussen relaxen op je ligbedje, tot rust komen in de spa of actief meedoen aan een lesje aerobics. Wil je het hotel even verlaten? Wandel dan binnen een kwartiertje naar het centrum waar je kunt genieten van lekkere Griekse gerechten. Eenmaal terug in het hotel neem je een verfrissende duik in het zwembad en sluit je de avond af met een uitgebreid diner en een spetterende show. Klinkt toch geweldig! Bekijk dan maar eens onze aanbiedingen en regel meteen jouw vakantie naar Lagas Aegean Vllage!
Lagas Aegean Village is gelegen in Kardamena op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Lagas Aegean Village’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Lagas Aegean Village
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Lagas Aegean Village hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Lagas Aegean Village is te boeken vanaf €582 via Prijsvrij.
Het Lagas Aegean Village is te boeken vanaf €698 via Vakantie Discounter.