Faciliteiten

Akti Beach

Griekenland, Kos
4/5
Met jonge kinderen is het fijn dat er de hele dag lekker veel te doen is. Dat heeft Akti Beach aan de rand van Kardamena goed begrepen. De enthousiaste begeleiders van de TUI KIDS’ CLUB weten de kleintjes elke dag weer te verrassen. Vandaag een schelpenzoektocht, morgen zandkastelen bouwen, de kids komen terug met een grote grijns op hun gezicht. Ondertussen heb jij het rustig aan gedaan, dat aerobics lesje komt morgen toch beter uit. Vanaf je ligbed aan het zwembad vormen de bergen een mooie achtergrond. Trek gekregen? Akti Beach staat bekend om haar gevarieerde buffetten, op ieder moment van de dag kun je iets lekkers opscheppen. 's Avonds weet het animatieteam kleine én grote gasten uitstekend te vermaken. En als de kids uitgeteld op bed liggen, is het terras van je familiekamer de plek voor nog een laatste drankje. Of twee..
Akti Beach is gelegen in Kardamena op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Akti Beach’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Akti Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Akti Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Akti Beach is te boeken vanaf €826 via Tui.