Faciliteiten

Koia All Suite Wellbeing Resort

Griekenland, Kos
5/5
In het oosten van Kos ligt Agios Fokas, en ook je vakantieverblijf Koia All Suite Wellbeing Resort. De naam van het resort zegt het al … hier draait alles om jouw welzijn én ontspanning. Je zonvakantie begint al wanneer je uitgerust ontwaakt in je suite. Gooi je deuren open en neem een verfrissende duik in je eigen privé zwembad. Of in de Infinity Pool verderop. Geen rennende kindervoetjes rondom het zwembad. Heerlijk zo’n vakantie in een Adults Only resort. De suites zijn met oog voor detail ingericht. Schuif aan in het Thyme Restaurant voor een heerlijk onbijtbuffet. Huur een auto en zoek de mooiste stranden van Kos op. Terug in het hotel geniet je van Griekse specialiteiten met verse lokale produchten. Mmm …
Koia All Suite Wellbeing Resort is gelegen in Agios Fokas op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Koia All Suite Wellbeing Resort’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Koia All Suite Wellbeing Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Koia All Suite Wellbeing Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Koia All Suite Wellbeing Resort is te boeken vanaf €1108 via Tui.