Faciliteiten

Smy Kos Beach en Splash

Griekenland, Kos
4/5
Zin in een heerlijke zonvakantie aan het strand? Bekijk dan eens het 4-sterrenhotel Smy Kos Beach en Splash in Mastichari. Hier spelen de kinderen urenlang in het grote zwembad met waterstoestellen en glijbaantjes terwijl de volwassenen luieren op een ligbedje en een oogje in het zeil houden. Vanaf het geweldige infinityzwembad heb je dan meteen een prachtig uitzicht over zee. Speel in het hotel ook eens een potje tennis, geniet van de Griekse keuken in de restaurants en strijk in de avond neer voor een leuke show. Kortom, voor een ontspannen én een actieve vakantie met het hele gezin of je partner verblijf je in Smy Kos Beach en Splash!
Smy Kos Beach en Splash is gelegen in Mastichari op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Smy Kos Beach en Splash’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Smy Kos Beach en Splash
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Smy Kos Beach en Splash hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Smy Kos Beach en Splash is te boeken vanaf €1046 via Prijsvrij.