Faciliteiten

Mastichari Bay Hotel en Family Suites

Griekenland, Kos
4/5
Ontdek in Mastichari het veelzijdige 4-sterren Mastichari Bay Hotel en Family Suites aan de prachtige kust van Kos, het ideale toevluchtsoord voor een onvergetelijke vakantie. Met een perfecte ligging direct aan het strand en op slechts 150 meter van het bruisende centrum, biedt dit hotel een ideale ligging tijdens je vakantie in Griekenland. Ontspan daarbij bij een van de drie zoetwaterzwembaden of op een ligbed aan het zwembad of strand, terwijl de jongere vakantiegangers genieten van het aparte kinderzwembad, de speelplaats en de miniclub. Sportliefhebbers kunnen deelnemen aan gratis aerobicslessen, fitnessen of diverse balsporten beoefenen. Met all inclusive arrangementen en toegang dit meerdere bars en diverse restaurants, biedt dit hotel alles voor een zorgeloos verblijf op het betoverende Kos .
Mastichari Bay Hotel en Family Suites is gelegen in Mastichari op Kos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Mastichari Bay Hotel en Family Suites’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Mastichari Bay Hotel en Family Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Mastichari Bay Hotel en Family Suites hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Mastichari Bay Hotel en Family Suites is te boeken vanaf €697 via Prijsvrij.