Wildside Greece

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

De meeste vakantiegangers die er voor kiezen om hun vakantie op het eiland Kos door te brengen zijn het er over eens, tijdens uw vakantie moet u gewoon eens gaan varen. Niet alleen Kos, maar ook de omgeving van het eiland is zo mooi vanop het water dat u iets bijzonder belangrijks mist wanneer u er voor kiest om dit aan u voorbij te laten gaan. Wanneer u tochten vanuit Kos wenst te doen kunt u daarvoor een beroep doen op Wildside Greece. Wildside Greece beschikt over verschillende boten zodat er voor iedereen wat wils is. Echte avonturiers kunnen er voor kiezen om te gaan zeilen of om de snelheid van een heuse RIB motorboot te ontdekken. Wilt u het allemaal iets rustiger aan doen, maar toch optimaal kunnen genieten van alles wat Kos en omgeving vanop het water te bieden heeft? In dat geval zijn de verschillende jachten die worden aangeboden ongetwijfeld iets voor u!

 

Wanneer u voor het eerst gaat varen of wanneer u vooral geïnteresseerd bent om Kos zelf eens vanop het water te aanschouwen stelt dit charterbedrijf twee verschillende mogelijkheden voor. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een halve dag te gaan varen, maar u kunt er daarnaast ook voor kiezen om een volledige dag door te brengen op het water. Een halve dag varen is ideaal om een eerste goede indruk te krijgen van het varen en de omgeving. Wanneer u er van overtuigd bent dat u de tijd van uw leven zult beleven op het water kunt u er voor kiezen om een volledige dag te boeken. We kunnen u garanderen dat u op het einde van de dag heel veel gezien zult hebben wat u nooit eerder voor mogelijk had durven houden.

Wanneer u er voor kiest om met Wildside Greece een boottocht te ondernemen kunt u eveneens een keuze maken uit verschillende interessante modules. Wanneer u bijvoorbeeld graag gewoon van het mooie Griekse leven op het water wenst te genieten kunt u er voor kiezen om een lekkere BBQ op de boot te eten. Heeft u het toch niet zo begrepen op eten op het water, dan kunt u de schipper altijd vragen om aan te leggen in één van de havens zodat u een plaatselijke taverne of een lekker restaurant kunt bezoeken. Hoe dan ook heeft u zoals u kunt zien altijd ruim voldoende mogelijkheden om een hapje en een drankje te nuttigen wanneer u één van de boottochten van Wildside Greece onderneemt.

 

Wenst u meer te ontdekken dan enkel en alleen Kos? Dat kan natuurlijk ook! Wildside Greece stelt haar klanten namelijk ook verschillende andere, nog uitgebreidere tochten voor. U kunt bijvoorbeeld van Kos naar Rhodos varen en ook een bezoek aan Patmos is één van de mooiste tochten die u waarschijnlijk ooit in uw leven zult maken. Het mag duidelijk zijn dat dit charterbedrijf u voorziet van heel wat interessante mogelijkheden en dat ook nog eens tegen een uiterst betaalbare kostprijs!

Foto's:

Contact:

Het is mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen met Wildside Greece:

- Tel.: +30 69 51 348 009
- E-mail: info@wildsidegreece.com