Webcams

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Verspreid over het Griekse eiland Kos zijn een aantal webcams terug te vinden. Deze webcams zijn leuk om in het oog te houden wanneer u bijvoorbeeld binnenkort naar het Griekse eiland Kos afreist of wanneer u gewoon graag eens wil zien hoe het eiland er precies uit ziet. Op deze pagina hebben we een kleine selectie van enkele van de mooiste webcams voor u gemaakt. Mocht u zelf ook nog mooie webcams voor ons hebben die zich op het eiland Kos bevinden, dan spreekt het voor zich dat u ons hiervan steeds op de hoogte kunt brengen.


 

1.) Webcam: Platani (Kos-stad)

Deze webcam bevindt zich in Platani. Platani is een onderdeel van Kos-stad. Het betreft een live webcam die is geplaatst op een relatief hoge locatie zodat u een goed idee krijgt van de omgeving.

Wanneer u graag kennis wil maken met een stukje van Kos-stad zonder een reis naar Kos te boeken, dan is deze webcam voor u zeker interessant

2.) Webcam: Strand Panorama Kefalos

Wanneer u niet in Kos-stad gaat verblijven, maar wel in Kefalos kan het interessant zijn om even onderstaande webcam te bekijken. Deze webcam biedt de kijker een actueel panorama over een subliem strand in de regio van Kefalos.

Wanneer u graag een webcam wilt kijken die u meteen in vakantiebestemming brengt, dan is deze webcam waarschijnlijk iets voor u!

3.) Webcam: Kamari Bay View Kefalos

Deze derde webcam richt zich eveneens op de regio van Kefalos. Deze webcam geeft u op haar beurt een glashelder beeld van de zogenaamde Kamari Bay in Kefalos op het Griekse eiland Kos.

Erg leuk om via deze weg alvast even kennis te maken met een baai waar u binnenkort misschien wel zelf in rondloopt.

4.) Webcam: Marmari

Marmari is één van de bekendere toeristische plaatsen van het Griekse eiland Kos. Bent u van plan om binnenkort een trip te ondernemen naar Marmari? In dat geval kan deze webcam u alvast voorzien van een leuke eerste kennismaking.

De webcam is goed geplaatst en bestrijkt een relatief breed gezichtsveld waardoor u een uitstekende indruk krijgt van de omgeving.