Vliegtickets

Goedkope WTC.nl zonvakanties naar het populaire Griekse eiland Kos

Het eiland Kos is een populaire vakantiebestemming bij Belgen en Nederlanders. Er zijn dan ook verschillende luchtvaartmaatschappijen die vanaf o.a. Schiphol & Zaventem naar Kos vliegen. Het Griekse eiland Kos is dan ook zeer eenvoudig te bereiken terwijl een vliegticket steeds vaker wordt aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naar Kos te vliegen via de Griekse hoofdstad Athene, maar vooral tijdens de zomerperiode is het eveneens perfect mogelijk om rechtstreeks op Kos te vliegen. Op deze pagina geven we u een uitgebreid overzicht van alle mogelijke vliegtickets en zetten we de scherpst geprijsde en interessantste mogelijkheden graag voor u op een rijtje.  


Vlieg naar het Griekse eiland Kos met Lufthansa

De eerste mogelijkheid is naar Kos vliegen met de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa. Wanneer u er voor kiest om met Lufthansa naar Kos te vliegen dient u wel rekening te houden met één of twee tussenstoppen, afhankelijk van de periode waarin u vliegt. Doorgaans zal Lufthansa immers altijd eerst van Amsterdam naar Frankfurt vliegen waarna de reis wordt verdergezet naar Athene. Vanuit Athene gaat het dan uiteindelijk naar het Griekse eiland Kos waar u aan uw ontspannende vakantie kunt beginnen. U dient er wel rekening mee te houden dat deze trip doorgaans erg veel tijd in beslag kan nemen.
» Boek uw vliegticket naar Kos met Lufthansa extra voordelig bij World Ticket Center!


Vlieg naar het Griekse eiland Kos met KLM

Het spreekt voor zich dat u er eveneens voor kunt kiezen om gebruik te maken van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM. Dit is voor de meeste Nederlanders waarschijnlijk de interessantste optie. KLM vliegt van de luchthaven van Schiphol naar Athene om van daaruit meteen door te vliegen naar Kos. Door te kiezen voor KLM kiest u niet alleen voor een betrouwbare en goedkope luchthvaartmaatschappij, u kiest ook voor een zo optimaal mogelijk comfort. Wenst u vanuit Amsterdam naar Kos te vliegen? Bekijk dan met andere woorden absoluut zeker eens de mogelijkheden van KLM.
» Boek uw vliegticket naar Kos met KLM extra voordelig bij World Ticket Center!


Vlieg naar het Griekse eiland Kos met Aegean Airlines

De Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines vliegt als vanzelfsprekend eveneens vanuit Nederland naar Griekenland. Jammer genoeg wil deze luchtvaartmaatschappij nog wel eens behoorlijk wat tussenstoppen maken op haar naar het zonnige Griekse eiland Kos. Doorgaans vliegt u met Aegean Airlines vanuit Amsterdam naar München om van daaruit verder te vliegen naar de Griekse hoofdstad Athene. Uiteindelijk zult u in Athene als vanzelfsprekend nog eens moeten overstappen op een vlucht welke u naar het eiland Kos brengt. Zoals u ziet is vliegen met Aegean Airlines naar Kos misschien niet meteen de kortste oplossing, maar ze is toch zeker het overwegen waard.
» Boek uw vliegticket naar Kos met Aegean Airlines extra voordelig bij World Ticket Center!


Vlieg naar het Griekse eiland Kos met Brussels Airlines

Niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit België is het mogelijk om naar Kos te vliegen, weliswaar met enkele tussenstoppen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een beroep te doen om de diensten van de Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Met deze luchtvaartmaatschappij vliegt u in een mum van tijd naar het Griekse eiland Kos, hetzij wel doorgaans altijd met tussenstops in Brussel en / of München. Wanneer u vanuit Amsterdam wenst te vertrekken met Brussels Airlines is dit eveneens mogelijk. In dit geval zult u echter sowieso eerst naar Brussel vliegen om van daaruit het traject verder te zetten.
» Boek uw vliegticket naar Kos met Brussels Airlines extra voordelig bij World Ticket Center!


Vlieg naar het Griekse eiland Kos met Olympic
De laatste mogelijkheid om vanuit Nederland naar Kos te vliegen is door gebruik te maken van de luchtvaartmaatschappij Olympic. Deze minder bekende, maar daarom niet minder kwalitatieve luchtvaartmaatschappij vliegt naar het Griekse eiland Kos via Praag en Athene. Minpunt is wel dat Olympic niet meteen thuishoort in het rijtje met de goedkoopste luchtvaartmaatschappijen, in tegendeel. Wat dat betreft is het dan ook wellicht interessanter om een beroep te doen op de diensten van bijvoorbeeld KLM.
» Boek uw vliegticket naar Kos met Olympic extra voordelig bij World Ticket Center!

Vliegtickets naar Kos vergelijken
Wil je er zeker van zijn dat je naar het mooie Kos kan vliegen zonder dat je daarvoor ook maar één enkele euro teveel moet betalen? In dat geval is het altijd interessant om de verschillende vliegtickets die worden aangeboden met elkaar te vergelijken. In principe biedt iedere rechtstreekse vlucht je min of meer hetzelfde comfort met enkele mogelijke kleine verschillen onder de vorm van een hapje en een drankje of extra beenruilte. Weeg voor jezelf af wat voor jou het belangrijkst is en of je bereidt bent om daar meer voor te betalen of niet. In ieder geval, vliegtickets vergelijken zorgt er voor dat jouw vakantie naar het prachtige Kos nog voordeliger wordt!

  Goedkope WTC.nl zonvakanties naar het populaire Griekse eiland Kos