Veerboot

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

De Griekse eilanden vormen één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa. Dat is ook niet zo vreemd, want deze eilanden hebben vakantiegangers enorm veel te bieden. Je kan er niet alleen genieten van het prachtige weer, maar daarnaast kan je er ook nog eens tal van interessante bezienswaardigheden bezoeken en heerlijk genieten in één van de vele fantastische accommodaties.

Omdat verschillende eilanden relatief dicht bij elkaar gelegen zijn is het misschien tijdens een lange vakantie ook wel eens een goed idee om met de veerboot andere locaties te gaan ontdekken. Een populaire mogelijkheid op dit vlak is de veerboot die bijvoorbeeld Kos met Kalymnos, Patmos en zelfs Rhodos verbindt! Ben je ook van plan om tijdens je vakantie op Kos even één of meerdere andere Griekse eilanden te ontdekken? Dan is een veerboot boeken ongetwijfeld een interessante keuze!

 

Veerboot van en naar Kos boeken
Kos is een geweldig eiland waar heel veel te beleven valt, maar de nabijheid van andere prachtige Griekse eilanden zorgt er voor dat veel reizigers geneigd zijn om toch even de oversteek te maken. Deze drang wordt extra gestimuleerd wanneer we je vertellen dat een dergelijke overzet slechts zeer weinig tijd in beslag neemt. De oversteek van Kos naar Rhodos duurt bijvoorbeeld amper 2 uur en 45 minuten. Het kan echter nog veel dichter, want de veerboot brengt je vanaf Kos in slechts 1 uur naar Kalymnos. Ook Santorini is een mogelijkheid, maar dan moet je al snel rekening houden met een reistijd van zo’n 4 uur en 30 minuten. In ieder geval, wil je graag tijdens je vakantie op Kos enkele van de andere Griekse eilanden uit de omgeving ontdekken? Aarzel dan niet langer en boek snel een veerboot tegen een zeer interessante kostprijs!

Voordelig per veerboot de Griekse eilanden ontdekken
Op deze pagina wordt gebruik gemaakt van alle veerdiensten die worden aangeboden door Aferry, ‘s werelds grootste en bekendste aanbieder van veerdiensten en dat niet alleen in Griekenland, maar ook in verschillende andere landen verspreid over de wereld. Wil je graag per veerboot ontdekken wat heerlijke Griekse eilanden zoals Santorini, Rhodos en Kalymnos naast Kos te bieden hebben? Dat kan! Door middel van het boeken van een veerboot is het namelijk mogelijk om tegen een lage kostprijs niet alleen het mooie Kos, maar ook de schatten op de andere eilanden te ontdekken. Aarzel dan ook niet langer en boek de veerboot voor jouw vakantie vandaag nog extra voordelig hier op Kos.nl!

 

Gunstig aanbod aan afvaarten
Het aantal afvaarten is sterk afhankelijk van de locatie van uw keuze. Dat is niet zo vreemd, want het spreekt voor zich dat het nemen van een veerboot van Kos naar Kalymnos een stuk minder populair is dan de verbinding met bijvoorbeeld Rhodos. Diverse bestemmingen worden dan ook slechts enkele keren per week aangedaan terwijl de belangrijkste eilanden verschillende malen per dag worden aangedaan. Hoe dan ook, het aanbod aan afvaarten van Kos is dus zeker en vast gunstig te noemen. Door voor aanvang van je vakantie en zo vroeg mogelijk te boeken bespaar je ook nog eens behoorlijk op de kostprijs, dus wacht niet te lang!

Veerboot van of naar Kos boeken: