Kos Divers Diving Centre

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Het Kos Divers Diving Centre werd opgericht in 2003 door drie jonge, gemotiveerde en gepassioneerde duikers, namelijk Kostas, Kalle en Mattias. Zij startten alle drie reeds in 1991 met duiken en gingen nadien aan de slag bij een gerenommeerde duikschool. De drie jongelingen hadden echter een grotere ambitie en wilden uitpakken met hun eigen duikschool. Het idee voor de oprichting van het Kos Divers Diving Centre was geboren en zou niet veel later ook gerealiseerd worden. Vandaag de dag staat Kostas aan het hoofd van deze inmiddels zeer populaire duikschool waar hij iedere dag opnieuw met veel liefde en passie mensen wegwijs maakt in de wondere onderwaterwereld van het eiland Kos.

 

Wanneer u er voor kiest om een beroep te doen op de mogelijkheden van het Kos Divers Diving Centre dient u zich naar de bekende Psalidi regio te begeven. Dit gebied is gelegen op een afstand van ongeveer anderhalve kilometer van het centrum en biedt u niet alleen de mogelijkheid om er uw excursies te boeken. Ook wanneer u gewoon op zoek bent naar materiaal om te duiken bent u op deze locatie immers aan het juiste adres. U vindt hier verschillende zaken zoals een complete duikuitrusting, maar ook speciale onderwatercamera's die u foto's zullen bezorgen om nooit van uw leven meer te vergeten.

Heel veel reizigers kiezen er voor om op Kos voor het eerst te duiken. Zij kunnen er bij het Kos Divers Diving Centre onder andere voor kiezen om zich in te schrijven voor de bekende PADI Open Water Diver cursus. Deze cursus leert u de basis van het duiken en neemt u stapsgewijs mee in de wonderbaarlijke onderwaterwereld die de omgeving van de Griekse eilanden voor u in petto heeft. Meer ervaren duikers kunnen echter eveneens perfect uit de voeten bij deze duikschool. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alle kneepjes te leren van onderwaterfotografie. Veel duikers vinden het een absolute meerwaarde om hun avonturen op de gevoelige plaat vast te kunnen leggen en dat kunt u perfect leren bij deze gerenommeerde duikschool!

Foto's:

Contact:

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Kos Divers Diving Centre:

- Tel.: +306932155422

- Mobiel: +306939539312

- Email: info@kosdivers.com