Hotels Tigaki

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Zorbas Beach ****

Het Zorbas Beach in Tigaki is gebouwd in 2002, maar werd recent toch reeds gerenoveerd. Dit zorgt er voor dat het Zorbas Beach hotel over een eigentijdse sfeer en inrichting beschikt die vakantiegangers ongetwijfeld zullen weten te waarderen. De kamers van het Zorbas Beach hotel zijn strak en stijlvol ingericht en beschikken allen over een privé badkamer. Bepaalde kamers zijn eveneens voorzien van een mooi en ruim balkon. Bepaalde kamers hebben ook zicht op zee. Zorbas Beach is in eerste instantie ook een hotel die zowel geschikt is voor volwassenen als voor kinderen. Het Zorbas Beach hotel beschikt immers ook over een leuke en uitnodigende kinderclub met verschillende leuke activiteiten. Maak snel kennis met dit hotel.

» Bekijk Zorbas Beach bij Arke.nl


Hotel Tigaki Beach ****

Het Hotel Tigaki Beach is een hotel dat vooral populair is vanwege haar centrale ligging, zowel tegenover het strand als tegenover het stadscentrum. Opvallend zijn de twee prachtige zwembaden waar het hotel over beschikt. Daarnaast liggen er rondom de zwembaden prachtige tropische tuinen die het geheel een zeer tropische aanblik geven. Wanneer u op zoek bent naar een leuk, gemoedelijk en niet al te duur hotel, dan is het Hotel Tigaki Beach zeker en vast iets voor u. Het Hotel Tigaki Beach voorziet haar gasten van zeer comfortabele kamers en een uitgebreide waaier aan faciliteiten. Hier kan de vakantie van gasten van het hotel niet lang genoeg duren! Bekijk snel alles over het Hotel Tigaki Beach.

» Bekijk het Hotel Tigaki Beach bij Sunweb.nl


Aparthotel Ilios ***

Het Aparthotel Ilios is een gemoedelijk aparthotel dat niet alleen beschikt over mooie, comfortabele kamers, maar tevens over heel wat interessante faciliteiten. Aparthotel Ilios beschikt ook over een miniclub die zich speciaal richt op jongeren en kinderen. Op deze manier zullen niet alleen volwassenen, maar ook kinderen met volle teugen genieten van het Aparthotel Ilios. Daarnaast kunt u als gast rekenen op een scherpe kostprijs waardoor u niet teveel geld moet uitgeven voor uw vakantie op het eiland Kos. Wilt u graag een vakantie boeken in Tigaki en bent u op zoek naar een gemoedelijk en niet al te duur complex? In dat geval is het Aparthotel Ilios voor u zeker en vast interessant.

» Bekijk het Aparthotel Ilios bij Sunweb.nl


Hotel Gaia Village ***

Het Hotel Gaia Village is een jong en zeer mooi hotel op het Griekse eiland Kos in de omgeving van het bekende Tigaki. Hoewel het een 3-sterrenhotel betreft geniet u hier van schitterende kamers en meer dan voldoende faciliteiten om u een hele vakantie zoet te houden. Het domein van het hotel beschikt over een ronduit riant zwembad omgeving door tal van comfortabele ligzetels in een groene oase. Het centrum van Tigaki bevindt zich op loopafstand van het hotel en er is een uitstekende busverbinding met Kos-stad, welke de hoofdplaats van het eiland is. Het Hotel Gaia Village is niet alleen zeer geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen door het uitstekende werk van de kidsclub.

» Bekijk het Hotel Gaia Village bij Sunweb.nl


Hotel Tigaki's Star ***

Wanneer u op zoek bent naar een hotel op het Griekse eiland Kos in een rustige en ontspannende omgeving, maar met toch een prachtig zandstrand binnen loopafstand, dan bent u bij Hotel Tigaki's Star absoluut aan het juiste adres. Interessant is ook dat niet alleen het zandstrand, maar ook het centrum van Tigaki zich binnen loopafstand bevindt. U hoeft dus nooit ver te stappen of te rijden om een leuke bar of gemoedelijk restaurant te vinden. Toch hoeft u zeker niet noodzakelijk buiten het hotel te gaan. Hotel Tigaki's Star beschikt over ruim voldoende faciliteiten om zowel jong als oud te plezieren. Aarzel dus niet langer en ontdek snel de mogelijkheden van Hotel Tigaki's Star.

» Bekijk het hotel Tigaki's Star bij Sunweb.nl