Hotels Mastichari

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Mastichari Bay ****

Het hotel Mastichari Bay heeft vier sterren. Het hotel wordt gekenmerkt door een sublieme ligging middenin een tuin en aan het strand van het plaatsje Mastichari. Het hotel beschikt over 260 kamers en is gebouwd in het jaar 1991. Een andere interessante troef van dit hotel is de directe nabijheid van de luchthaven van Hippocrates op amper 8 kilometer. Het Mastichari Bay hotel beschikt daarnaast over haar eigen animatieteam die engels en duits spreken. Gasten van het hotel kunnen als vanzelfsprekend gebruikmaken van de drie zwembaden die op het domein terug te vinden zijn alsook van het restaurant waarin typisch Griekse gerechten worden opgediend. Zoals u ziet heeft het Mastichari Bay alles in huis wat u nodig heeft.

» Bekijk het hotel Mastichari Bay bij Arke.nl


Hotel Gaia Palace *****

Gasten van het Hotel Gaia Palace beschikken over een compleet domein waar heel wat op te beleven valt. U kunt in dit prachtige 5-sterrenhotel niet alleen genieten van een duik in het zwembad, maar u kunt hier ook naar hartelust sporten en zelfs gebruikmaken van een heerlijke spa. Wilt u toch buiten het domein van het hotel vertoeven? Ook dat is geen probleem. Hoewel het Hotel Gaia Palace vrij rustig gelegen is staat u binnen enkele minuten reeds op het zandstrand. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen beleven hier de tijd van hun leven. De heel dag door staat een compleet animatieteam ter beschikking om de kinderen de tijd van hun leven te geven. Geniet met volle teugen in Hotel Gaia Palace!

» Bekijk het Hotel Gaia Palace bij Sunweb.nl


Hotel Gaia Royal ****

Het 4-sterrenhotel Gaia Royal is een gemoedelijk, comfortabel hotel gelegen in de omgeving van Mastichari. Dit hotel wordt doorgaans aanzien als een sublieme bestemming voor iedereen met een gezin. Als volwassene zult u zich welkom voelen in dit gezellige hotel, maar ook kinderen worden hier op en top verwent. Het spreekt voor zich dat het domein van het hotel over een zwembad beschikt waarin u afkoeling kunt zoeken, maar ook het zandstrand bevindt zich op loopafstand. Als gast van het hotel Gaia Royal verblijft u hier op basis van All Inclusive. U kunt met andere woorden tijdens uw vakantie hier naar hartenlust genieten van het lekkere eten en de heerlijke drank.

» Bekijk het Hotel Gaia Royal bij Sunweb.nl


Hotel Horizon Beach Resort ****

Als er één hotel in deze regio echt uitblinkt, dan is het wel het Hotel Horizon Beach Resort. Dit sublieme hotel is prachtig gelegen aan een zandstrand en biedt haar gasten een waaier aan mogelijkheden. Eveneens goed om weten is dat het zandstrand van dit hotel langzaam afloopt in de zee. Hierdoor is het niet alleen leuk en uitnodigend om op te liggen, maar is het ook nog eens zeer veilig voor de kleinsten onder ons. Daarnaast beschikt u als gast bij dit hotel steeds over sublieme kamers met al een even subliem uitzicht op de omgeving. Het Hotel Horizon Beach Resort is niet het goedkoopste hotel uit deze regio, maar het is zeker één van de mooiste. U zult zich uw tijd in dit hotel in ieder geval nog zeer lang blijven herinneren.

» Bekijk het Hotel Horizon Beach Resort bij Sunweb.nl