Hotels

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

~~~ Profiteer nu tijdelijk van de mooiste vroegboekkortingen naar Kos bij Sunweb! ~~~

De populariteit van Kos als vakantiebestemming heeft er als vanzelfsprekend voor gezorgd dat er door de jaren heen heel wat hotels op het eiland zijn verschenen. Wat meteen opvalt is de diversiteit aan hotels. Vakantiegangers hebben tegenwoordig dan ook niet zelden zeer uiteenlopende eisen. De ene vakantieganger zal het bijvoorbeeld belangrijk vinden om zo weinig mogelijk geld uit te geven terwijl een andere vakantieganger enorm gesteld kan zijn op luxe en comfort. Voor deze verschillende soorten vakantiegangers is er op Kos heel wat leuks terug te vinden op vlak van accommodaties. In welke regio van het eiland u ook wenst te verblijven, er zijn altijd wel hotels terug te vinden die zullen voldoen aan uw verwachtingen. Op deze website hebben we in ieder geval een zeer uitgebreide selectie gemaakt van de beste hotels van het Griekse eiland.


 

Hotels in Kos-stad
Het is niet zo vreemd dat erg veel vakantiegangers er voor kiezen om hun vakantie door te brengen in of in ieder geval nabij de hoofdplaats van het eiland Kos-stad. Deze trend heeft er dan ook voor gezorgd dat in deze regio de meeste en eigenlijk ook wel enkele van de beste hotels van het eiland terug te vinden zijn. De keuze voor Kos-stad als verblijfplaats is voor de meesten snel gemaakt, in het bijzonder omdat er in de zomer heel veel evenementen worden georganiseerd. Dit laatste zorgt er vooral voor dat niet alleen veel volwassenen, maar ook jongeren er voor kiezen om gebruik te maken van Kos-stad als uitvalsbasis. Bent u niet zo verzot op evenementen, maar wilt u wel de cultuur van het eiland kunnen opsnuiven? Ook dan is Kos-stad zeker en vast een interessante uitvalsbasis om uw hotel of appartement in te boeken.
Op deze pagina vind u een overzicht van alle hotels in Kos-stad.

Hotels in Antimachia
Antimachia is over het algemeen gezien één van de underdogs van het eiland. Deze plaats heeft vooral bekendheid weten te verwerven door de aanwezigheid van de burcht van Antimachia. Toch zijn ook hier een aantal mooie hotels terug te vinden die absoluut de moeite waard zijn om te ontdekken. Het voordeel dat u in Antimachia heeft is dat u er meer dan in de regio van Kos-stad ook tijdens de drukke zomermaanden kunt genieten van de rust.
Op deze pagina vind u een overzicht van alle hotels in Antimachia.

Hotels in Agios Fokas
Maar wat vaak wordt Agios Fokas in één adem benoemd met Kos-stad en dat is op zich niet zo heel vreemd. Agios Fokas is namelijk gelegen op het zuidoostelijke punt van het Griekse eiland en op een afstand van amper 8 kilometer van Kos-stad. Dit zorgt er voor dat Agios Fokas een bijzonder goed alternatief is voor mensen die niet meteen terecht willen komen in de drukte van de hoofdplaats van het eiland, maar toch willen kunnen genieten van de voordelen van een uiterst centrale ligging. Daarnaast hebben enkele grote en bekende hotels er voor gekozen om zich hier te vestigen waardoor het plaatsje sowieso op de toeristische kaart zijn vaste plaats heeft weten te verkrijgen.
Bekijk alle hotels in Agios Fokas door een bezoek te brengen aan deze pagina
.
 

Hotels in Kardamena
Wanneer u op uw vakantiebestemming aankomt voelt u er na een lange vliegreis waarschijnlijk niet zoveel voor om nog een lange tijd in de auto, bus of taxi plaats te nemen. Wanneer u zo snel mogelijk op uw bestemming wenst te arriveren kunt u er dan ook voor kiezen om een hotel te boeken in het plaatsje Kardamena. Kardamena is gelegen aan de zuidkost van Kos en bevindt zich op een afstand van amper 7 kilometer van het vliegveld van het eiland. Wanneer u vanuit Kardamena een bezoekje wenst te brengen aan de hoofdplaats van het eiland dient u rekening te houden met een afstand van een kleine 30 kilometer. Ook in Kardamena zijn in ieder geval heel wat leuke hotels terug te vinden die menig vakantieganger zal weten te waarderen. Bekijk de hotels in Kardamena op deze pagina.

Hotels in Mastichari
Wanneer u aan Kos denkt, denkt u waarschijnlijk niet meteen aan het plaatsje Mastichari. Dit vissersdorp heeft zich nochtans de voorbije jaren ontwikkeld tot een interessant toeristisch plaatsje waar verschillende mooie hotels gevestigd zijn. Daarnaast heeft het plaatsje ook zijn ligging helemaal mee. Mastichari bevindt zich namelijk op een afstand van slechts 4 kilometer van de luchthaven van het eiland. Mastichari staat er daarnaast om bekend in de zomer vrij hoge golven te hebben. Dit wordt door de mensen aan het strand echter als prettig ervaren en ook surfers kunnen hier best mee leven. Ook van plan om een hotel te boeken in Mastichari op het eiland Kos? Bezoek dan snel deze pagina!

Hotels in Marmari
Wanneer u er voor kiest om uw hotel in Marmari te boeken kiest u er eigenlijk voor om het beste van twee werelden te combineren. Marmari heeft in eerste instantie namelijk vooral bekendheid weten te verwerven door het strand Pyli. Dit strand wordt door de inwoners van het eiland over het algemeen bestempeld als één van de mooiste stranden en terecht. Toch komen ook cultuurliefhebbers hier aan hun trekken. Marmari dat bestuurlijk behoort tot Pyli kenmerkt zich immers door traditionele stenen huizen alsook door verschillende bezienswaardigheden die absoluut het bezoeken waard zijn. Marmari is gelegen op een afstand van 12 kilometer van de luchthaven van het eiland.
Breng snel een bezoek aan deze pagina om een overzicht te krijgen van de hotels in Marmari op Kos
.

Hotels in Kefalos
In het zuidwesten van Kos vinden we Kefalos terug. Bekend is vooral de baai van Kefalos. Vooral windsurfers trekken tijdens het hoogseizoen massaal naar deze baai om er hun kunsten te tonen. Het toerisme heeft ook Kefalos de voorbije jaren in haar greep gekregen en dat is niet alleen terug te zien in het niet onaanzienlijke aanbod aan hotels, maar ook aan de vele restaurants, winkels, etc. Wanneer u in Kefalos verblijft of u er een bezoek aan brengt is het sowieso een aanrader om even de tijd te nemen om te genieten van het prachtige uitzicht. Veel vakantiegangers zijn het er over eens dat u van hieruit één van de mooiste uitzichten heeft van het volledige eiland. Bekijk snel de verschillende hotels in Kefalos op deze pagina.

Hotels in Tigaki
Bent u niet zo te vinden voor drukke, toeristische bestemmingen, maar wilt u vooral kunnen genieten van de rust en stilte in een mooie, ontspannende omgeving? In dat geval is Tigaki voor u absoluut een interessante bestemming. Tigaki beschikt echter wel over een zeer populair zandstrand waardoor het hier vooral tijdens het hoogseizoen ook behoorlijk druk kan zijn. De centrale ligging van deze plaats (op amper 11 kilometer van Kos-stad) maakt het in ieder geval voor veel vakantiegangers een interessant alternatief voor de andere, grotere toeristische bestemmingen. Ook geïnteresseerd in een hotel in Tigaki?
Breng dan snel een bezoekje aan deze pagina en ontdek alle hotels in Tigaki
.