Arian Diving Centre

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Bij het Arian Diving Centre staat kwaliteit en ervaring voorop en dat blijkt meteen uit de geschiedenis van de duikschool. De ervaring van deze duikschool op Griekse bodem gaat terug tot in het jaar 1978. Wanneer u wil gaan duiken met het Arian Diving Centre kunt u er dus altijd zeker van zijn dat u kunt genieten van een uitstekende expertise. Deze expertise zorgt er in combinatie met het heldere water voor dat u de tijd van uw leven zult beleven. Of u nu een professionele duiker bent of u bij het Arian Diving Centre uw eerste stappen in de duikerswereld wenst te zetten, het kan allemaal en u zult in beide gevallen evenveel plezier beleven. Laat u verbazen door de wondere onderwaterwereld rondom Kos en kies er voor om gebruik te maken van de diensten van het Arian Diving Centre!

 

Wanneer bovenstaande u als muziek in de oren klinkt is Kardamena voor u "the place to be". Het Arian Diving Centre is gelegen in Kardamena en bevindt zich op korte afstand van menig hotel en natuurlijk ook ten opzichte van de uitgaansgelegenheden. Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod van deze duikschool stelt u vast dat er verschillende mogelijkheden voor handen zijn. Het Arian Diving Centre biedt u bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor het "Qualified Divers Program". Het spreekt voor zich dat dit programma uitsluitend geschikt is voor ervaren duikers. Bent u nieuw en wilt u op Kos voor het eerst een duik nemen, dan is het "Beginners one-day Program" misschien wel iets voor u. Dit programma is specifiek gemaakt voor beginnende duikers en zorgt er voor dat u in alle rust en op een ontspannende manier voor het eerst kennis kunt maken met de wondere onderwaterwereld rond het Griekse eiland Kos.

Bent u met andere woorden van plan om te duiken op Kos en wilt u zich laten bijstaan door een ervaren duikschool? In dat geval is het een warme aanrader om gebruik te maken van de mogelijkheden die het Arian Diving Centre u te bieden heeft.

Foto's:


Contact:

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Arian Diving Centre:

- Tel.: +302242092465

- Mobiel: +306983634699

- E-mail: arian@arian-diving-centre.com