Appartementen Tigaki

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Sunshine Appartementen ***

De Sunshine appartementen beschikken over drie sterren en zijn gelegen vlakbij het centrum van Tigaki. De appartementen zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Aan het zwembad is een leuke glijbaan verbonden en er is een apart zwembad voorzien enkel en alleen voor kinderen. Wanneer u graag 's avonds eens op staat gaat is er in de omgeving heel wat leuks terug te vinden. Op een afstand van amper 300 meter van het hotel zijn verschillende winkeltjes, maar ook bars terug te vinden. Het hotel zelf beschikt eveneens over een bar alsook over een restaurant waarin verschillende heerlijke gerechten worden geserveerd. In het hotel is internet voorzien voor de gasten.

» Bekijk de Sunshine appartementen bij Arke.nl


Pelopas Resort *****

Officieel beschikken de appartementen van het Pelopas Resort over vijf sterren en dat is terug te zien in zowel de faciliteiten van het domein als in de inrichting van de appartementen. Daarnaast staat het Pelopas Resort vooral bekend omwille van haar centrale ligging die perfect wordt gecombineerd met een rustige, ontspannende sfeer. Vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustige vakantieplaats zijn hier in ieder geval aan het juiste adres. Het Pelopas Resort beschikt over slechts 40 appartementen en heeft een mooi buitenzwembad, een uitgebried zonneterras en een private fitness en spa. Alles is met andere woorden aanwezig om uw verblijf op het prachtige eiland Kos tot een onvergetelijke ervaring te maken.

» Bekijk het Pelopas Resort bij Arke.nl
» Bekijk het Pelopas Resort bij Sunweb.nl


Appartementen Akti Dimis ***

Bent u op zoek naar een ontspannende zonvakantie op het Griekse eiland Kos? In dat geval kunnen we u de Appartementen Akti Dimis warm aanbevelen. Deze appartementen zijn gelegen aan het prachtige zandstrand van de leuke, intense badplaats Tigaki. Wanneer u niet aan het zwembad wil liggen, maar wanneer u een plaatsje aan het zandstrand wil bemachtigen hoeft u slechts één weg over te steken. Op deze manier kunt u de hele dag genieten van de altijd aanwezige Griekse zon. De Appartementen Akti Dimis mogen dan slechts over drie sterren beschikken, toch beschikt u hier als gast over al het comfort dat u maar kunt wensen.

» Bekijk de Appartementen Akti Dimis bij Sunweb.nl


Appartementen Fili **

Wanneer u niet zozeer gesteld bent op luxe, maar u graag een persoonlijke service krijgt, dan bent u bij de Appartementen Fili aan het juiste adres. Het complex met appartementen beschikt over slechts twee sterren waardoor u hier geen grote luxe moet verwachten. Toch zijn de kamers stuk voor stuk comfortabel en schoon. Daarnaast vind u op het domein een heus zwembad terug waaraan het heerlijk vertoeven is. Neem plaats in één van de vele ligzetels en geniet van de heerlijk warme Griekse zon. Als gast van de Appartementen Fili beschikt u tot slot over de mogelijkheid om gedurende 3 dagen gratis fietsen te huren en de omgeving mee te verkennen.

» Bekijk de Appartementen Fili bij Sunweb.nl


Aparthotel Ilios ***

Het Aparthotel Ilios is een gemoedelijk aparthotel dat niet alleen beschikt over mooie, comfortabele kamers, maar tevens over heel wat interessante faciliteiten. Aparthotel Ilios beschikt ook over een miniclub die zich speciaal richt op jongeren en kinderen. Op deze manier zullen niet alleen volwassenen, maar ook kinderen met volle teugen genieten van het Aparthotel Ilios. Daarnaast kunt u als gast rekenen op een scherpe kostprijs waardoor u niet teveel geld moet uitgeven voor uw vakantie op het eiland Kos. Wilt u graag een vakantie boeken in Tigaki en bent u op zoek naar een gemoedelijk en niet al te duur complex? In dat geval is het Aparthotel Ilios voor u zeker en vast interessant.

» Bekijk het Aparthotel Ilios bij Sunweb.nl


Appartementen Kaloudis ***

Wanneer u het complex van de Appartementen Kaloudis voor het eerst ziet, dan valt meteen de speelse sfeer op. De opzet van het complex zorgt er voor dat hier niet alleen volwassenen, maar ook kinderen de tijd van hun leven beleven. U dient er rekening mee te houden dat de accommodaties hier uitsluitend worden verhuurd op basis van logies. Het domein beschikt wel over een ruime speelplaats en een prachtig zwembad waar iedereen zich kan vermaken. De kamers van de Appartementen Kaloudis zijn compleet uitgerust en zeer comfortabel. Wilt u graag een appartement boeken in Tigaki en wilt u zeker zijn van een gemoedelijke sfeer en een niet al te hoge kostprijs? In dat geval bent u bij Appartementen Kaloudis absoluut aan het juiste adres.

» Bekijk de Appartementen Kaloudis bij Sunweb.nl


Appartementen Sunny Days

De Appartementen Sunny Days zijn bekende en populaire appartementen die gelegen zijn in de omgeving van Tigaki. Deze appartementen zijn ideaal voor toeristen die over geen vervoersmiddel beschikken. Zowel het centrum van Tigaki als het strand bevinden zich op loopafstand. Dit geldt overigens eveneens voor de belangrijkste winkels. U zult dan ook nooit hinder ondervinden om inkopen te doen om de ijskast van uw appartement bij te vullen. U moet er wel rekening mee houden dat de accommodaties bij Appartementen Sunny Days uitsluitend worden verhuurd op basis van logies. Half pension en / of all inclusive zijn hier dus niet mogelijk. Ontdek snel de Appartementen Sunny Days.

» Bekijk de Appartementen Sunny Days bij Sunweb.nl


Appartementen Oasis **

De Appartementen Oasis zijn gelegen in Tigaki op het Griekse eiland Kos en beschikken over twee sterren. Dit eenvoudige, maar comfortabele complex beschikt over een groot buitenzwembad en eenvoudig ingerichte kamers. Bijgevolg is dit vooral een interessante accommodatie voor mensen die op zoek zijn naar een voordelige manier om hun vakantie op Kos door te brengen. Het moet wel gezegd dat de Appartementen Oasis over een zeer goede ligging beschikking. Ze zijn immers gelegen op korte afstand van zowel het strand als het centrum van de stad. Bent u op zoek naar een voordelig en toch comfortabel appartement op Kos? Dan zijn de Appartementen Oasis beslist interessant.

Dit appartement kan tijdelijk niet worden geboekt


Appartementen Marianna **

Mooie, comfortabele en goedkope appartementen met een gigantisch zwembad en dat op een boogscheut afstand van het bloeiende centrum van Tigaki op het Griekse eiland Kos, dat is wat de Appartementen Marianna u te bieden hebben. Kos-stad is daarnaast gelegen op een afstand van zo'n 12 kilometer van de accommodatie waardoor ook een bezoekje aan deze plaats geen enkel probleem is. De appartementen zijn stuk voor stuk voorzien van satelliet-tv met de beschikking over de Nederlandse zender BVN. Daarnaast zijn alle kamers eveneens uitgerust met airco en een telefoon. Ook op zoek naar leuke appartementen op het eiland Kos? Dan zijn de Appartementen Marianna in Tigaki voor u beslist interessant.

Dit appartement kan tijdelijk niet worden geboekt