Appartementen Mastichari

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

Socrates Appartementen ***

De Socrates Appartementen zijn eigenlijk opgebouwd als een vrij typisch Grieks dorpje. De gebouwen worden omringd door ronduit prachtige tuinen die alleen maar bijdragen aan de vakantiesfeer. Wanneer u er voor kiest om te logeren in de Socrates Appartementen, dan verlbijft u meteen aan het zandstrand en bevind u zich op een afstand van ongeveer 1 kilometer van Mastichari. Wanneer u ook een uitstapje plant naar Kos-stad dient u er rekening mee te houden dat deze zich op een afstand van zo'n 20 kilometer bevindt. De Socrates Appartementen zijn terug te vinden in een groot complex met 346 kamers. Toch staat dit complex bekend omwille van zijn kwaliteit en vriendelijkheid tegenover de gasten die er verblijven.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Fenareti

De appartementen Fenareti zijn eenvoudig ingerichte, maar toch comfortabele appartementen. Deze appartementen bevinden zich aan een mooi zandstrand waardoor u nooit ver hoeft te stappen om te kunnen zonnen. Wanneer u er voor kiest om één van deze appartementen te boeken moet u er wel rekening mee houden dat u hier geen zwembad aantreft. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op een afstand van zo'n 200 meter. De luchthaven is gelegen op een kleine 10 kilometer van de accommodatie. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudig, maar toch comfortabel, interessante geprijsd appartement op een gunstige locatie, dan zijn deze appartementen absoluut iets voor u.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Appartementen Katarina & Evi

De appartementen Katarina & Evi zijn eenvoudige, maar toch comfortabele appartementen die direct aan een zandstrand gelegen zijn. Vanuit de appartementen heeft u een uitstekend uitzicht op onder andere het nabijgelegen eiland Kalymnos. Wanneer u deze accommodatie verblijft geniet u van een zeer interessante, centrale ligging in Mastichari. Wanneer u de omgeving te voet of met de fiets wenst te ontdekken is deze accommodatie dan ook bijzonder geschikt. De appartementen Katarina & Evi zijn gelegen op zo'n 10 kilometer van de luchthaven. De supermarkt bevindt zich op een kleine 150 meter en het dichtstbijzijnde restaurant bevindt zich op zo'n 50 meter van het complex.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken


Aparthotel Mastichari Bay ****

Het Aparthotel Mastichari Bay heeft verschillende interessante voordelen in petto voor de reizigers die beslissen om hier te verblijven. Om te beginnen is het hotel zeer rustig gelegen, weg van alle drukte van het bruisende eiland Kos. Wanneer u op zoek bent naar een rustige, ontspannende vakantie, dan is het Aparthotel Mastichari Bay ongetwijfeld een interessante keuze. Dit geldt overigens niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Ook zij zullen hier maar wat graag verblijven en gebruikmaken van het leuke kinderzwembad. U geniet in Aparthotel Mastichari Bay tot slot ook nog van complete appartementen in combinatie met heerlijke zwembaden.

Het is momenteel niet mogelijk om dit appartement te boeken