Appartementen

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb

~~~ Profiteer nu tijdelijk van de mooiste vroegboekkortingen naar Kos bij Sunweb! ~~~

Steeds meer vakantiegangers maken bewust de keuze om niet te kiezen voor een hotel, maar wel voor een appartement. Appartementen worden steevast populairder omdat ze een bepaalde extra vorm van privacy bieden. Wanneer u in een hotel verblijft bent u ook vaak gebonden aan bijvoorbeeld eettijden terwijl dat in een appartement niet het geval is. U kunt zelf beslissen wanneer u gaat koken en uiteraard ook wat u klaarmaakt. Wanneer u een vakantie onderneemt naar het eiland Kos in Griekenland zult u merken dat er heel veel appartementen op het eiland terug te vinden zijn. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer u graag gebruik wil maken van een appartement tijdens uw vakantie op Kos is dat absoluut mogelijk. Op deze pagina geven we u alvast een impressie van de appartementen per locatie.

 

Appartementen in Kos-stad
De meeste mensen die een vakantie doorbrengen op Kos kiezen er nog steeds bewust voor om gebruik te maken van de hoofdplaats Kos-stad als uitvalsbasis om de rest van het eiland te verkennen. Dat Kos-stad populair is, is terug te zien in de zeer uitgebreide infrastructuur van de stad. U vindt er dan ook niet alleen heel wat hotels, maar er zijn ook heel veel verschillende appartementen terug te vinden. Zowel wanneer u in het centrum van Kos-stad als net buiten de stad wenst te verblijven beschikt u over ruim voldoende mogelijkheden om een leuk appartement te huren. Wilt u graag een overzicht hebben van alle appartementen in Kos-stad? Bezoek dan snel deze pagina.

Appartementen in Antimachia
Wanneer u in Antimachia verblijft zult u als vanzelfsprekend enkele tot de verbeelding sprekende bezienswaardigheden willen bezoeken. De burcht van Antimachia is dan ook één van de toppers in de regio. Er zijn niet veel vakantiegangers die er voor kiezen om van Antimachia hun uitvalsbasis te maken en dat is eigenlijk wel jammer, want ook deze plaats heeft u heel veel te bieden. Wilt u toch in Antimachia verblijven en het liefst een appartement huren? Dat kan! Bezoek deze pagina voor een overzicht van alle appartementen in Antimachia.

Appartementen in Agios Fokas
Heel veel vakantiegangers die op reis gaan naar Kos willen niet verblijven in de drukte van Kos-stad. Zij kiezen er dan ook vooral voor om een stadje in de buurt te gebruiken als uitvalsbasis en dan is Agios Fokas natuurlijk een zeer interessant alternatief. Gelegen op amper 8 kilometer van Kos-stad is Agios Fokas net als zijn grote broer bijzonder interessant voor toeristen. Ook hier kunt u dan ook heel wat leuke, mooie appartementen terugvinden om uw vakantie in door te brengen. Bezoek snel deze pagina voor een overzicht van alle appartementen in het plaatsje Agios Fokas op het Griekse eiland Kos.

Appartementen in Kardamena
Kardamena op Kos wordt aanzien als één van de minder toeristische steden. Toch zijn er heel veel vakantiegangers die er voor kiezen om gebruik te maken van het plaatsje Kardamena als uitvalsbasis om de rest van het eiland te bezoeken. Waarom? Zeer eenvoudig. Ook in Kardamena is de toeristische infrastructuur namelijk niet alleen zeer goed, het plaatsje ligt ook nog eens op amper 7 kilometer van de luchthaven van het eiland. In Kardamena zijn niet alleen heel wat leuke en interessante hotels, maar ook appartementen terug te vinden. Ontdek snel alle appartementen van Kardamena op Kos op deze pagina.

Appartementen in Mastichari
Mastichari is van oorsprong een klein vissersdorp. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat er in de meeste toeristische brochures geen melding wordt gemaakt van Mastichari. Toch is dit niet helemaal terecht. Mastichari heeft de toerist op Kos namelijk heel wat leuks te bieden. Daarbij is dit plaatsje gelegen op een afstand van amper 4 kilometer van de luchthaven van het eiland waardoor het zeer toegankelijk is voor vakantiegangers. De toeristische infrastructuur van Mastichari mag dan relatief beperkt zijn, toch zijn ook hier heel wat hotels en appartementen terug te vinden die zullen voldoen aan uw verwachtingen. Ontdek snel de appartementen in Mastichari op deze pagina.

Appartementen in Marmari
Veel mensen kiezen er voor om hun vakantie op Kos door te brengen in het plaatsje Marmari en dat is vooral te danken aan de aanwezigheid van het bekende en immens populaire zandstrand Pyli. De aanwezigheid van "één van de mooiste stranden van Kos" heeft er hoe dan ook voor gezorgd dat de toeristische infrastructuur van deze stad aanzienlijk is uitgebreid. U vindt er tegenwoordig dan ook niet enkel en alleen heel wat leuke hotels, maar ook verschillende mooie appartementen verwelkomen graag nieuwe bewoners. Ook op zoek naar een geslaagde accommodatie voor uw vakantie op Kos? Bekijk dan zeker eens de appartementen van het plaatsje Marmari op deze pagina.

Appartementen in Kefalos
Kefalos of beter gezegd de baai van Kefalos is een bijzonder populaire plaats op het Griekse eiland Kos. Vooral windsurfers claimen dat er geen betere plaats op het eiland terug te vinden is. De aanwezigheid van toeristen heeft er logischerwijs door de jaren heen voor gezorgd dat de toeristische infrastructuur van deze plaats flink op de schop is gegaan. U vindt er dan ook vandaag de dag niet alleen meer hotels, maar ook heel wat complexen met appartementen. Wanneer u nood heeft aan iets meer privacy zonder in te moeten boeten op vlak van comfort kunnen we u dan ook alleen maar aanraden om eens kennis te maken met de appartementen in het plaatsje Kefalos op het Griekse eiland Kos. Ontdek de appartementen snel op deze pagina.

Appartementen in Tigaki
Wanneer u wil genieten van een zon-, zee-, strandvakantie op het eiland Kos kunt u er het best voor kiezen om een appartement te boeken in het plaatsje Tigaki. Tigaki beschikt immers over één van de mooiste en tevens populairste zandstranden van het Griekse eiland. Daarnaast beschikt Tigaki eveneens over het voordeel van een zeer centrale ligging. U bevindt zich hier immers op een afstand van amper 11 kilometer van Kos-stad waardoor het hele eiland eenvoudig bereikbaar is. Ontdek de verschillende appartementen van het plaatsje Tigaki op het eiland Kos op deze pagina.