Kos, een populaire vakantiebestemming!

Op vakantie naar Griekenland met Sunweb


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Kos-stad

Erg veel vakantiegangers die een bezoek brengen aan het prachtige Griekse eiland Kos kiezen er voor om meteen het bekendste deel van het eiland te verkennen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de meest toeristen beslissen om een hotel of appartement te nemen in de buurt van Kos-stad. Kos-stad is vooral tijdens de zomer natuurlijk het absolute centrum van het eiland waar de belangrijkste evenementen plaatsvinden.

Daarnaast heeft de omgeving van Kos-stad toeristen ook op cultureel vlak heel wat te bieden en zijn ook de verschillende stranden er niet te versmaden. Daarnaast beschikt de omgeving van Kos-stad over een zeer groot aanbod aan accommodaties. Wanneer ook u er aan denkt om uw vakantie door te brengen in Kos-stad of in ieder geval in de directe omgeving raden we u van harte aan om even het overzicht aan hotels op deze website te raadplegen.


» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Kos-stad
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Kos-stad


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Kefalos

Kefalos is bekender dan menig vakantieganger zou durven vermoeden. Wat veel mensen immers niet weten is dat Kefalos de vroegere hoofdstad van het eiland is. Toegegeven, de naam is inmiddels veranderd, maar toch. Vroeger stond Kefalos bekend als Astypalea. De geschiedenis van deze plaats is ook een klein beetje de toekomst.

In Kefalos werd vroeger immers voornamelijk aan landbouw gedaan, zo getuige ook de oude windmolen die op deze plaats is terug te vinden. Ook tegenwoordig zult u nog vooral boeren aantreffen. Hoe dan ook is deze plaats voor iedere bezoeker van het eiland het bezoeken waard.

Niet alleen de geschiedenis als hoofdstad van het eiland, maar ook cultureel erfgoed zoals een Hellinistisch theater en ruïnes uit de tweede eeuw voor Christus maken deze plaats toeristisch interessant en dan hebben we het nog niet eens gehad over het kasteel dat hier terug te vinden is. Voor de kust van Kefalos ligt het eilandje Kastri.


» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Kefalos
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Kefalos


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Tigaki

Wie niet meteen staat te springen om deel uit te maken van de gezellige vakantiedrukte in Kos-stad kan er ook voor kiezen om zijn of haar vakantie door te brengen in de gezellige badplaats Tigaki.

Tigaki beschikt over een erg leuk aflopend zachtstrand waardoor deze locatie niet alleen geschikt is voor volwassenen, maar ook voor gezinnen met kinderen. U kunt in deze badplaats eveneens verschillende restaurants, winkels en terrassen terugvinden.

Wanneer u op zoek bent naar een leuke en vooral ontspannende plaats om uw vakantie op Kos door te brengen, dan is Tigaki voor u zonder enige twijfel zeer geschikt. Voor de kust van Tigaki zijn tot slot de eilanden Kalymnos en Pserimos terug te vinden.


» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Tigaki
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Tigaki


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Marmari

Niet iedere vakantieganger komt naar het eiland Kos om er te genieten van de vele uitgaansgelegenheden, om er met boten te varen of om er gewoon van de zon te genieten. Veel toeristen die Kos bezoeken doen dit omdat ze kennis willen maken met het landschap van het eiland alsook met de plaaselijke gewoonten. Wanneer u het echte Kos wenst te ontdekken kunt u er voor kiezen om een accommodatie te boeken in het plaatsje Marmari.

Vanuit Marmari kunt u het volledige eiland bezoeken terwijl u toch in alle rust en stilte kunt genieten van het prachtige strand en de Griekse gastvrijheid die deze plaats u te bieden heeft. Bent u met andere woorden op zoek naar een plaatsje op het eiland Kos waar u zelfs in de zomer kunt genieten van rust en stilte? Dan is Marmari ongetwijfeld voor u "the place to be".


» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Marmari
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Marmari


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Mastichari

Mastichari is een minder bekend en daardoor ook minder toeristisch plaatsje. Mastichari beschikt wel over een kleine en gezellige haven van waaruit iedere dag een veerboot naar het eiland Kalymnos vertrekt. Toeristen of vakantiegangers die toch een bezoekje brengen aan Mastichari doen dit vooral omwille van de twee prachtige stranden die hier terug te vinden zijn.

Wanneer u op zoek bent naar een plaatsje op Kos waar u in alle rust en stilte, zelfs tijdens het hoofdseizoen kunt genieten van de Griekse zon, dan is Mastichari voor u misschien wel de ideale locatie. Wandelpaden zorgen er voor dat ook mensen die van wandelen houden hier perfect aan hun trekken komen.

» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Mastichari
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Mastichari


Hotels, appartementen en andere accommodaties in Kardamena

Kardamena is een bijzonder populaire badplaats op het Griekse eiland Kos. Kardamena heeft haar populariteit vooral te danken aan de verschillende uitgaansgelegenheden. Deze uitgaansgelegenheden hebben er zoals u waarschijnlijk reeds kunt vermoeden voor gezorgd dat de plaats vooral populair is bij jongeren.

Wie zich in de zomer eens lekker wil uitleven op een exotisch strand om vervolgens 's avonds nog even stevig de bloemetjes buiten de zetten is hier in ieder geval aan het juiste adres. Kardamena staat ook nog bekend om haar haven van waaruit verschillende boeiende en interessante excursies worden georganiseerd. Ook de vele terrasjes die in en rond de haven terug te vinden zijn kunnen iedere zomer opnieuw op de nodige interesse rekenen.

» Bekijk hier een overzicht van de hotels in Kardamena
» Bekijk hier een overzicht van de appartementen in Kardamena